Kristallid ja varjupaiga loomad

Armastan väga loomi ning minu suured lemmikud on kassid . Minu juures on kodu leidnud ka kiisu, kellel kodu ei ole olnud.
Minu südames elab siiani üks halli-valge kirju kiisu, kelle ma ühel hommikul oma aiast veesilma kõrvalt leidsin. Kiisu oli väga kurnatud ja räsitud olemisega ning tõenäoliselt tuli ta minu aeda vett jooma. Kuna mul endal oli juba üks isane riiakas kass, siis otsustasin ta varjupaika viia, kuid kuna oli nädalavahetus, siis sain teha seda alles esmaspäeval. Aga esmaspäevaks oli kiisuke minu juures end nii mugavalt sisse seadnud ja nii armsaks saanud ning üllataval kombel minu oma kass võttis ta ka omaks, nii et varjupaika me ei läinudki. Olen sellele kiisule äärmiselt tänulik, sest ta õpetas mulle TÄNULIKKUST ning igakord kui ma kellegiga tänutundest räägin, meenub mulle minu Triibik, minu Taevane kingitus.

Soovin Teile rääkida kristallidest, kes aitavad loomadel meie kodudes kohaneda, eriti varjupaiga loomadel. Roosa kvarts on kristall, kes loob armastuse atmosfääri meie kodudes ning loomad tunnevad väga hästi seda sooja armastust, mida see kristall vibreerib. Karneool aitab loomadel Sinuga kiiresti kohaneda ning Mookaite loob neile sooja kodutunde. Aseta kristallid sinna, kus loomake kõige rohkem viibib. Ja ära unusta kõige tähtsamat. Ütle talle iga päev, kui palju Sa teda armastad!!!

Armastust

Kätrin

Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Kristallid tulevad meid ise aitama

Järgmine

Külluse tee puhastamine kristallidega

Jaga seda artiklit